Fotbal intern

FOTO Transformare uriașă a lui Tiberiu Ghioane! Cum arată acum fostul jucător de la Rapid și Dynamo Kyiv

Generația de Aur s-a reunit în Sala Sporturilor din Brașov.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2022, 16:36
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2022, 16:45

Fotbaliștii care au făcut cinste tricoului naționalei României și-au dat întâlnire duminică, 27 martie, în sala Sporturilor din Brașov, unde s-a desfășurat un eveniment special: Trofeul „Steagul Roșu Brașov”.

Echipele de old boys ale României și FC Brașov s-au duelat pentru trofeul competiției. Meciul, LIVE pe PRO X, de la 16.00.

La „naționala României” au fost convocați Prunea, Răducanu, Belodedici, Mihali, Ghioane, Cernat, Răducioiu, Ganea, Lupu, Lăcătuș (incert), în timp ce la FC Brașov s-a strigat adunarea pentru Arcanu, J. Ene, Balint, Stere, Buga, Cristescu, Constantinescu, Surdu.

Înainte de startul meciului, Tiberiu Ghioane a fost cel care a atras toată atenția asupra sa prin transformarea fizică pe care a suferit-o în ultima perioadă.

Din câte se pare, în timpul celor doi ani de pandemie fostul internațional a pus câteva kilograme în plus pe el.

Transformarea fizică a surprins multă lume, deoarece în perioada în care a activat ca fotbalist Tiberiu Ghioane era cunoscut pentru forma sa fizică excelentă.

Tibi Ghioane a suferit un atac vascular în 2005, pe când juca pentru Dynamo Kyiv

„Totul a plecat de la suprasolicitare, foarte multe meciuri și antrenamente, nu mă odihneam și la un moment dat s-a rupt filmul! Venisem pe acasă, am fost apoi în Portugalia, se adunase oboseala… S-a întâmplat în cantonament la Kyiv… Eu nu cred că a fost totuși accident vascular… Nu a fost chiar așa de grav cum îmi spuneau medicii. Eu simțeam altceva… E adevărat că mă antrenam și singur de multe ori… Dar acum nu mai contează… Au trecut peste 15 ani!

Modifică setările cookies