mihai te FCSB Gigi Becali Fotbal intern

Reacția fostului antrenor de la FCSB, după ce a fost surprins căutându-și job pe internet

Unul dintre antrenorii preferați ai lui Gigi Becali își caută un loc de muncă prin intermediul platformelor online.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 19:49
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 19:55

Mihai Teja, unul dintre antrenorii preferați ai lui Gigi Becali, a trecut prin momente dificile în ultima perioadă, iar acum este dispus să facă orice pentru a reveni în antrenorat.

Fostul antrenor al FCSB-ului a apelat chiar și la platformele online de recrutare, deoarece își dorește să prindă un post de antrenor în străinătate.

„Îmi doresc să revin în antrenorat, în circuit. Sunt nişte discuţii, o să vedem. Am trecut printr-o perioadă mai dificilă în ultimele luni şi am fost nevoit să mă retrag puţin. Dar acum sunt bine şi sunt gata să revin.

Încerc şi online. O să vedem ce premise există. Sunt multe aplicaţii, încerc să plec în străinătate. Mi-aş dori mai mult. Depinde de ceea ce îţi oferă momentul respectiv. Sunt mulţi agenţi, mă sună multă lume, există discuţii.

Depinde şi ce alegem noi. Ofertele sunt destul de multe, din diferite colţuri ale lumii, dar depinde şi ce vreau eu şi unde să merg. Deocamdată sunt la nivel de discuţii”, a spus Mihai Teja, potrivit fanatik.

Teja, cădere abruptă după experiența la FCSB

Antrenorul de 43 de ani a antrenat-o pe FCSB în sezonul 2018-2019, unde a avut o experiență nefericită, ca și cele care au urmat: la Poli Iași, FC Voluntari și Gaz Metan Mediaș. 

Înainte de a semna cu FCSB, în prima parte a sezonului 2018-2019, Teja avusese rezultate bune la Gaz Metan, de unde a fost luat de Becali.

Teja a fost la începutul carierei secundul lui Mircea Refdnic la Mouscron (Belgia).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!