Florin Costea ARO Muscelul Câmpulung FCSB Mihai Costea Viitorul Daesti Fotbal intern

GALERIE FOTO Florin Costea, fostul atacant al lui FCSB, a ajuns în Liga 4! Frații Costea și-au schimbat echipele între ei

Mihai Costea, fratele mai mic, semnase în luna ianuarie cu Viitorul Dăești, formație din Liga 3.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2023, 15:17
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2023, 15:21

După ce Mihai Costea a plecat de la ARO Muscelul Câmpulung la Viitorul Dăești în luna ianuarie, acum a venit rândul fratelui mai mare, Florin Costea, să se transfere în sens invers, anunță Liga 2 și Muscel TV.

Florin, ca și Mihai fost atacant la Steaua/FCSB sau Universitatea Craiova, va semna cu liderul din Liga 4 Argeș, după ce nu a mai fost folosit în ultimul timp, din cauza unor neînțelegeri cu fostul antrenor Călin Cojocaru, la Viitorul Dăești.

Cu ARO a semnat de curând un alt atacant cu experiența Ligii 1, Simon Măzărache.

Florin Costea în Liga 4, Mihai Costea în Liga 3

Viitorul Dăești, echipă din Liga 3, anunțase luna trecută transferul atacantului Mihai Costea (34 de ani), care s-a alăturat astfel pentru câteva zile fratelui său Florin Costea (37 de ani), împreună cu care a mai jucat la U Craiova și FCSB (fosta Steaua).

”Atacantul Mihai Costea a semnat până în vară, cu echipa de Liga a III-a, C.S. Viitorul Dăești, care are ca obiectiv promovarea în eșalonul secund”, publicase gruparea vâlceană pe pagina oficială de Facebook.

Foto: Impact Real, Sport Pictures

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!