Otelul Galati Dorinel Munteanu Fotbal intern

LIVE VIDEO Oțelul Galați, campioana din 2011, joacă ACUM un meci de gală cu "Legendele României"

Prezentarea lotului condus de Dorinel Munteanu și amicalul dintre Campionii Oțelului din 2011 și Legendele României se desfășoară acum. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 August 2021, 19:30
Data actualizarii: Vineri 20 August 2021, 19:37

UPDATE | Meciul dintre echipa Campionilor Oțelului din 2011 și Legendele României se desfășoară ACUM.

  • Eveniment de gală la Oțelul Galați! Campionii din 2011 vor juca un meci cu Legendele României


Știrea inițială

Dorinel Munteanu s-a întors pe banca tehnică a Oțelului Galați după nouă ani, iar conducerea clubului moldovean vrea să marcheze noul start de sezon în Liga 3 cu un eveniment aparte. 

Dorinel Munteanu își va prezenta lotul alături de care va ataca promovarea în Liga 2 cu un meci de gală între echipa Campionilor Oțelului din 2011 și Legendele României. 

Astfel, vineri, de la ora 19:00, pe stadionul Oțelul și pe www.sport.ro, fanii îi vor putea vedea la treabă pe jucătorii care au adus singurul titlu din istoria clubului: Grahovac, Silviu Ilie, Marius Pena, Sârghi, Iorga, Neagu, Cojoc, Râpă sau Antal, dar și pe fotbaliștii care au adunat zeci de selecții în tricoul echipei naționale a României: Florin Prunea, Gică Mihali, Adrian Mihalcea, Marian Aliuță, Daniel Florea, Florentin Petre, Dorinel Munteanu, Tibor Selymes, Marian Aliuță, Marian Ivan, Ianis Zicu, Ciprian Marica, Vasile Maftei, Cătălin Munteanu, Ion Viorel sau Viorel Tănase.

Înaintea acestui meci, Oțelul Galați își va prezenta lotul pentru sezonul care va începe săptămâna viitoare, pe 28 august urmând să joace în deplasare cu Sporting Liești. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!