Fotbal intern

Edi Iordănescu și-a găsit echipă! Cu ce club este aproape de a semna fostul antrenor de la FCSB

Edward Iordănescu, fostul antrenor de la FCSB, este aproape de a-și găsi o nouă echipă.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 22:24
Data actualizarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 22:46

Antrenorul român ar urma să fie adversarul lui Răzvan Lucescu în prima ligă din Grecia. Fiul lui Anghel Iordănescu și-a găsit echipă, la aproape două luni distanță de plecarea cu scandal de la FCSB.

Presa elenă susține că Iordănescu va merge miercuri la Atena pentru a semna cu Atromitos, penultima echipă din clasamentul primei divizii a Greciei. to10.gr anunță că Iordănescu urmează să ofere cât de curând un răspuns, pentru a veni mai apoi miercuri la Atena, iar șefii echipei de la periferia Atenei au încredere că l-au convins pe fostul antrenor de la ASA Târgu Mureș, Pandurii Tg. Jiu, CSKA Sofia, Astra, CFR Cluj (două mandate), Gaz Metan Mediaș și FCSB.

Viitoarea posibilă echipă a lui Iordănescu a adunat doar nouă puncte în primele 15 etape, având un sezon de coșmar. Mai mult, echipa are cea mai slabă apărare a campionatului, cu 32 de goluri primite.

Iordănescu urmează să iasă astfel din cursa pentru locul de selecționer. FRF ar urma să aleagă astfel unul dintre ceilalți trei potențiali antrenori ajunși în ”finala” stabilită de Comitetul Executiv.

Adrian Mutu (ex. FCU Craiova și naționala U21), Ladisau Boloni (ex. Panathinaikos, fost selecționer între iulie 2001 și iulie 2002) și Victor Pițurcă (fără job de doi ani, ultima dată la Universitatea Craiova, fost selecționer în 3 mandate, 1998-1999, 2004-2009, 2011-2014) sunt variantele avute de FRF, Boloni fiind în ”pole-position”.

Modifică setările cookies