"E vorba de o firmă puternică". Giani Kiriță a semnat!

Giani Kirita Dinamo Fotbal intern Giani Kiriță
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 05 Februarie 2023, 22:27
Data actualizarii: Duminica 05 Februarie 2023, 22:56

Fostul căpitan al lui Dinamo are un nou job.

Adulat la gruparea din Ștefan cel Mare, Giani Kiriță a strâns un capital imens de popularitate după retragerea din fotbal. A participat la mai multe show-uri TV, a comentat și ce se întâmplă la marea lui dragoste, Dinamo, și a intrat în ringul sporturilor de contact.

Kiriță, fost jucător la Dinamo, națională și Bursapor are un nou job. Spune că e director de marketing la o firmă de securitate.

  • Giani Kiriță

Directorul Giani Kiriță

”Am devenit de puțin timp directorul de marketing al unei firme de securitate. Nu ofer nume, fiindcă nu vreau să fac din asta mare caz. E vorba de o firmă puternică, atât spun, iar rolul meu va fi unul cu totul special.

E ceva nou chiar și pentru mine. O s-o privesc însă ca pe o nouă provocare, așa cum au fost atâtea în viață, până acum. Sunt însă dispus să învăț și mă bucur că oamenii aceia au avut încredere în mine. Va fi o slujba de reprezentare, în primul rând.

Voi avea un rol de imagine și de comunicare. Voi fi prezent la diverse întâlniri cu clienți, noi sau mai vechi, și vom pune la punct detalii poate nefinalizate până atunci.

Ceea ce e sigur este faptul că voi petrece la noul meu loc de muncă mult mai mult timp decât obișnuiam pe perioada unui meci de fotbal. Asta e clar! Un meci de fotbal, cu tot cu pregătirea și încălzirea inițială dura cam patru ore. Aici va fi vorba despre cu totul altceva”, a declarat Giani Kiriță, potrivit playtech.ro.

VIDEO Giani Kiriță, la retragerea lui Adi Mutu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!