VIDEO Giani Kiriță a vorbit despre debutul în MMA: „N-am avut așa ceva nici la fotbal!” Cum a trăit meciul pe care l-a câștigat prin K.O. 

Giani Kirita Andi Constantin MMA Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Mai 2022, 16:55
Data actualizarii: Marti 31 Mai 2022, 17:10

Fostul dinamovist a debutat în MMA, într-un meci pe care l-a câștigat prin K.O., pe 10 mai. 

Giani Kiriță (45 ani) a fost protagonistul evenimentului „Superstar Edition”, desfășurat pe 10 mai. Fostul fotbalist s-a luptat cu Andi Constantin (31 ani), fost concurent la Survivor și a reușit să îl doboare prin K.O. Evenimentul a pus în ring față în față vedete din showbiz-ul românesc. 

Giani Kiriță a dezvăluit cum a trăit primul său meci din MMA

La aproape o lună de la debutul său în MMA, Giani Kiriță, care s-a pregătit intens alături de Ionuț 'Pitbull' Atodiresei, a dezvăluit cum a trăit meciul și cum s-a simțit în ring, comparând senzațiile pe care le-a avut cu cele din vremea în care activa în fotbal. 

„A fost un proiect al meu de suflet. Chiar voiam să văd, 'bă, dacă pe teren am fost rău, în cușca aia, când se închide ușa, oare o să fie la fel răutatea?'. Ce simt? Cred că n-am avut așa adrenalină la niciun meci de fotbal. Nu există.

Adrenalină pură, dar în spatele acestui meci e o muncă de două luni, cu un antrenor predestinat mie, Ionuț 'Pitbull' Atodiresei, câine pe câine antrenează. A fost un proiect frumos, a ieșit exact cum trebuie, adică KO. E posibil să avem și al doilea meci, dar nu știu cu cine”, a declarat Giani la Digi Sport. 

VIDEO - Momentul în care Giani Kiriță câștigă prin K.O. meciul cu Andi Constantin 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!