campionatul european Arena Nationala Federatia Romana de Fotbal FRF Razvan Burleanu Fotbal intern

Nu se vor mai disputa meciuri pe Arena Nationala pana la Euro! Finala Cupei si amicalul cu Georgia se joaca la Ploiesti

Arena Nationala nu mai este disponibila pentru niciun fel de evenimente pana la Euro.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 29 Aprilie 2021, 19:14
Data actualizarii: Joi 29 Aprilie 2021, 19:31

Din cauza Campionatului European din vara, Arena Nationala nu va mai organiza evenimente sportive sau culturale pana la jumatatea lui iulie, pentru a pastra stadionul in cele mai bune conditii.

Burleanu a confirmat inchiderea completa a National Arena pentru orice actiune non-Euro in urmatoarele doua luni si jumatate.

"E un stadion care a avut nevoie de niste procese de modernizare, care nu s-ar fi putut realiza atat timp cat acest stadion era utilizat. Ganditi-va ca inclusiv nationala Romaniei trebuie sa joace un meci cu Georgia.

FRF si-ar fi dorit ca finala Cupei Romaniei sa se joace pe Arena Nationala, pe un gazon extraordinar, poate cel mai bun din ultimii ani. Tinand cont de acest proces de modernizare, arena nu mai poate fi utilizata.", a spus Razvan Burleanu, dupa sedinta Comitetului Executiv al FRF.

Atffel ca FRF a fost nevoita sa organizeze doua meciuri pe alt stadion. Finala Cupei Romaniei, se va disputa pe 22 mai, la Ploiesti, in timp ce amicalul echipei nationale cu Georgia se va juca pe acelasi stadion, in data de 2 iunie.

Austria - Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00), Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00), Ucraina - Austria (21 iunie, ora 19:00) sunt cele trei meciuri din faza grupelor Campionatului European ce se vor disputa la Bucuresti, urmand ca al 4-lea meci sa se joace pe 28 iunie, in optimile de finala, de la ora 22:00, intre castigatoarea grupei F (Germania, Franta, Portugalia, Ungaria) si un loc trei din grupele A, B sau C. Toate meciurile de la Euro sunt live pe PRO TV!

Modifică setările cookies