Dynamo Kiev i-a găsit rapid înlocuitor lui Mircea Lucescu! Alegerea neașteptată a oficialilor clubului

Mircea Lucescu Alexandr Shovkovsky Dynamo Kiev Fotbal intern Mircea Lucescu | IMAGO/NurPhoto
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Noiembrie 2023, 13:26
Data actualizarii: Duminica 05 Noiembrie 2023, 13:27

Mircea Lucescu a anunțat că renunță la postul de antrenor principal, după înfrângerea suferită de Dynamo Kiev în fața lui Șahtior, iar oficialii clubului anunță că i-au găsit înlocuitor.

Într-o mișcare rapidă, președintele clubului, Igor Surkis, l-a prezentat pe noul antrenor interimar - nimeni altul decât fostul portar al echipei Dynamo, Alexandr Shovkovsky.

Într-un discurs emoționant, Shovkovsky i-a încurajat pe jucători să-și mențină standardele și să continue să lucreze pentru a-și îmbunătăți jocul. De asemenea, el a adus un omagiu lui Mircea Lucescu pentru contribuția pe care acesta a avut-o la echipă și în fotbalul ucrainean în general.

„Rezultatul depinde întotdeauna de antrenorul principal și staff-ul său, însă sunteți responsabili pentru calitatea jocului vostru”, le-a transmis Alexandr Vladimirovici jucătorilor, apoi a adăugat: „Ați atins un anumit nivel de joc, sub care nu aveți voie să coborâți și ar trebui să vă străduiți să îl îmbunătățiți. 'Mister' Lucescu a investit în voi efort, cunoștințe și experiență. El a realizat multe în viața și cariera sa. Prin urmare, vreau să-i mulțumiți din nou pe 'Mister' pentru munca depusă prin evoluțiile voastre”.

Igor Surkis i-a mulțumit lui Mircea Lucescu

Igor Surkis a luat cuvântul și i-a mulțumit lui Mircea Lucescu pentru timpul petrecut la Dynamo și pentru eforturile depuse în dezvoltarea clubului. El a subliniat că obiectivul rămâne același: câștigarea campionatului.

Noul antrenor interimar, Alexandr Shovkovsky, va fi ajutat de un staff tehnic format din Emil Karas, Oleg Gusev și Mihail Mihailov.

Shovkovsky a mai îndeplinit funcția de antrenor interimar la finalul sezonului trecut, în timp ce Mircea Lucescu se afla în concediu medical. Echipa și suporterii speră că noul antrenor interimar va obține rezultate bune în viitorul apropiat.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!