Artur Patras Liga 3 Republica Moldova scm zalau stefan nikolic Fotbal intern

OFICIAL După Stefan Nikolic, ex-FCSB, echipa din Liga 3 a mai adus un străin cu ani buni petrecuți în România!

SCM Zalău a anunțat ultimul transfer al iernii ”pentru îndeplinirea obiectivelor trasate pentru acest retur de campionat”.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 10:22
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 10:22

SCM Zalău, echipa din Liga 3 care a dat o veritabilă lovitură pe piața transferurilor prin aducerea recentă a atacatnului Stefan Nikolic, ex-FCSB, a anunțat că a semnat și cu mijlocașul moldovean Artur Pătraș, fotbalist cu multe sezoane petrecute în campionatul României.

”Dublul campion și câștigătorul unei Supercupe în Republica Moldova, Artur Pătraș, este începând din această iarnă jucătorul echipei noastre.

Artur Pătraș a jucat în România la Poli Timișoara, Oțelul Galați, Concordia Chiajna sau Unirea Urziceni

Mijlocașul central a evoluat pentru mai multe echipe peste Prut, dar și în țara noastră pentru Poli Timișoara, CS Buftea, FC Buzău, Oțelul Galați, FC Timișoara, Concordia Chiajna și Unirea Urziceni.

Având o vastă experiență, considerăm că jucătorul va putea ajuta clubul nostru în lupta pentru îndeplinirea obiectivelor trasate pentru acest retur de campionat”, a explicat gruparea din Zalău pe pagina oficială de Facebook.

Pătraș, internațional moldovean cu 29 de selecții, are 34 de ani și ultima dată a jucat în țara natală, la Dacia Buiucani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!