GALERIE FOTO Echipa din Liga 3 care are în lot cinci străini de națională, toți cu meciuri în cupele europene!

Maxim Focsa Artur Patras Cristin Jalba stefan nikolic Vadim Calugher Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 12:08
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 12:08

SCM Zalău a anunțat transferul moldoveanului Maxim Focșa, care se alătură compatrioților Vadim Calugher, Cristin Jalbă și Artur Pătraș, ultimul adus și el în această iarnă alături de muntenegreanul Stefan Nikolic.

SCM Zalău, locul 4 în Seria 10 din Liga 3, a anunțat transferul internaționalului moldovean Maxim Focșa, un fundaș experimentat în vârstă de 30 de ani adus de la Dacia Buiucani, echipă din prima divizie de peste Prut.

Astfel, clubul din județul Sălaj are acum patru fotbaliști basarabeni în lot, cu toții internaționali de tineret sau de seniori ai Moldovei și cu meciuri jucate inclusiv în cupele europene: Vadim Calugher, Cristin Jalbă, Artur Pătraș și Maxim Focșa, ultimii doi transferați în această iarnă.

Stefan Nikolic și Artur Pătraș, cei mai cunoscuți fotbaliști de la SCM Zalău

Cel mai cunoscut dintre ei, Artur Pătraș, este dublu campion al Moldovei și a mai jucat în România la Poli Timișoara, CS Buftea, FC Buzău, Oțelul Galați, FC Timișoara, Concordia Chiajna și Unirea Urziceni.

Tot în această iarnă, SCM Zalău a dat o veritabilă lovitură pe piața transferurilor prin aducerea atacantului Stefan Nikolic, fostul campion cu FCSB.

Internaționalul muntenegrean a mai evoluat în România pentru Poli Timișoara și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Foto: SCM Zalău

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!