stefan nikolic Cupa Romaniei FCSB Otelul Galati scm zalau Cupa Romaniei

GALERIE FOTO Stefan Nikolic, OUT după două minute: fostul atacant de la FCSB și-a spart capul în Cupa României

Stefan Nikolic (33 de ani), vârful muntenegrean trecut pe la Poli Timișoara, FCSB sau Sepsi, joacă din această vară la SCM Zalău, în Liga 3.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Septembrie 2023, 16:35
Data actualizarii: Marti 26 Septembrie 2023, 16:34

SCM Zalău primește vizita celor de la Oțelul Galați, în primul meci din grupa C a Cupei României. La gazde a fost titular Stefan Nikolic, care a rezistat doar două minute pe teren.

Stefan Nikolic, accidentat în minutul 2 al meciului SCM Zalău - Oțelul Galați

La un corner al formației gazdă, Nikolic a sărit pentru a trimite către poarta adversă, însă s-a dat cap în cap cu George Cîrjan, atacantul gălățenilor. Muntenegreanul a început imediat să sângereze și a ieșit la marginea terenului.

După aproximativ trei minute, staff-ul medical de la SCM Zalău a decis că Stefan Nikolic nu mai poate continua, iar experimentatul atacant a fost înlocuit cu Sergiu Pop.

În schimb, George Cîrjan nu a acuzat probleme, iar atacantul Oțelului a deschis scorul câteva minute mai târziu din penaty.

Stefan Nikolic joacă la SCM Zalău din ianuarie 2023. După cinci etape din acest sezon, formația sa este lider în seria 10 din Liga 3, cu 15 puncte strânse în primele 5 etape.

Nikolic, fotbalit cu cluburi din Kazahstan, Malaezia, Kosovo sau Coreea de Sud în CV, a mai jucat în România la Poli Timișoara (2010-2011) și FCSB (2011-2012). Muntenegreanul a strâns 79 de meciuri și 10 goluri în Liga 1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!