Două declarații neașteptate de la Victor Becali. Cum a răspuns când a fost întrebat dacă Gigi se bagă peste antrenor + transferul lui Tavi 

Victor Becali FCSB Gigi Becali tavi popescu Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Iunie 2022, 21:45
Data actualizarii: Joi 09 Iunie 2022, 22:08

Subiectul FCSB stârnește discuții interesante. Ce spune vărul lui Gigi Becali despre două teme "la modă". 

Victor Becali, impresarul care îl reprezintă și pe Octavian Popescu (19 ani), a vorbit despre o temă des dezbătută: pretențiile lui Gigi Becali în privința sumei pe care speră să-l transfere pe internaționalul de la FCSB. 

Conștient de valoarea extremei din lotul lui Toni Petrea, Gigi Becali aruncă în spațiul public un evantai de declarații haioase: vrea zeci de milioane de euro pe Tavi. 

Victor Becali, despre Tavi Popescu 

Pedalează pe această idee, deși e puțin probabil ca Tavi Popescu să plece pe 50 milioane de euro, suma astronomică vehiculată de Gigi Becali.

"Gigi Becali cere bani mulți pe el pentru că așa a dat lovitura și cu Dennis Man. Gigi nu are nevoie de bani, de aceea își permite să ceară zeci de milioane de euro și să aștepte momentul potrivit. De restul de ocupăm noi. Doar e meseria noastră", a declarat Victor Becali, potrivit fanatik.ro.

Cum toată lumea știe modul în care se implică latifundiarul din Pipera la echipă, Victor Becali a fost întrebat și dacă mai există alți patroni din Liga 1 care trec peste hotărârile tehnicienilor. 

Victor Becali susține că patronul roș-albaștrilor nu ar interveni să decidă primul 11 sau să decidă schimbările. 

"De ce s-ar băga Gigi Becali să facă echipa dacă sunt rezultate? Se bagă ca să strice? Eu nu-l văd pe Gigi Becali să facă ceva împotriva lui, a intereselor lui. Dacă FCSB joacă bine, are rezultate, iar Gigi Becali face echipa înseamnă că e bun!", a mai spus pentru Victor Becali pentru sursa mai sus menționată. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!