Dorin Goian, la un pas să joace în Premier League: „S-au împotmolit lucrurile!” Ce club de tradiție l-a vrut 

Dorin Goian FCSB Steaua Bucuresti Sunderland Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Iulie 2022, 17:50
Data actualizarii: Miercuri 13 Iulie 2022, 17:52

Dorin Goian își putea trece în palmares un club care a câștigat de 6 ori campionatul în Anglia. 

Dorin Goian (41 ani) a jucat la FCSB (n.r. fosta Steaua București) 5 ani, între 2004 și 2009, până când a fost cumpărat de Palermo. Italienii i-au oferit lui Gigi Becali (64 ani) 2 milioane de euro pentru fundașul său central. 

Însă, Goian a mărturisit că a fost pe punctul de a semna cu Sunderland, dar negocierile cu echipa din Premier League au picat în ultima fază. 

Goian: „Mi-ar fi plăcut să joc în Premier League”

„Refuzată, nu. Nematerializată, da. Cea de la Sunderland, mi-ar fi plăcut mult de tot să joc în Premier League, să am experienţa aia. Dar din nu ştiu ce motiv nu s-a mai făcut transferul, s-au împotmolit lucrurile. Aia e”, a declarat Dorin Goian pentru Orange Sport

Totodată, fostul internațional român a vorbit și despre războiul dintre FCSB și CSA Steaua. Goian consideră că a evoluat pentru Steaua București, în perioada când a cucerit două titluri și a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA, și că tot acest conflict distruge fotbalul românesc. 

Goian: „Mi se pare cancan, treabă de orgolii prostești”

„Eu am jucat la Steaua. Amintirile şi performanţele nu mi le ia nimeni. Nu sunt palmares să le plimbi dintr-o parte în alta, după interesul unuia sau altuia. Toată treaba asta mi se pare cancan, treabă de orgolii prosteşti. După ce că suntem la pământ din punct de vedere sportiv, ne mai dăm şi în cap şi ne arde de ceartă. Tipic româneşte şi asta. Şi apoi ne întrebăm de ce sunt rezultatele egale cu zero. Păi… ia să ne uităm puţin la ce mize avem şi ce facem, ca mai apoi să înţelegem şi efectul lor”, a precizat Goian. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!