Florin Tănase, verdict dur în disputa CSA Steaua - FCSB: "Nu știu de ce susțin echipa aia"

florin tanase csa steaua FCSB Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Iulie 2022, 12:31
Data actualizarii: Miercuri 13 Iulie 2022, 12:42

Florin Tănase a lansat un atac virulent împotriva celor de la CSA Steaua, club cu care FCSB se află în conflict de mai mulți ani.

Căpitanul vicecampioanei României este de părere că numele de 'steliști' nu ar trebui asociat cu suporterii celor de la CSA, deși formația din Ghencea a recuperat marca Steaua în urma unui proces.

"Eu sincer nu i-aș numi steliști pe cei de la CSA. Ce steliști pot fi când știu și ei în adâncul inimii că Steaua este în Liga 1? Echipa din Liga 1 este iubită de milioane de suporteri, și din țară, și din diaspora. Iar dovada cea mai clară este că jucăm cu stadioanele pline peste tot!

Nu știu ce interese au de merg și susțin echipa aia din liga a doua! Dacă erau steliști adevărați, cu siguranță erau lângă noi. Dar noi avem alături Peluza Nord, care, după părerea mea, este cea mai frumoasă peluză din România. Iar în ultimul sezon au început să vină tot mai mulți oameni la stadion pentru noi, ceea ce mă bucură foarte mult", a declarat Florin Tănase pentru Fanatik

Florin Tănase: "Talpan s-a băgat în fotbalul românesc și a făcut foarte mult rău"

Chiar dacă, momentan, CSA Steaua are câștig de cauză în procesul întemeiat cu FCSB pentru siglă și palmares, golgheterul din Liga 1 se bazează pe faptul că echipa lui Gigi Becali are cei mai mulți susținători.

"Chiar nu prea știu pe cine să zic. Aș zice unul care nu e din fotbalul românesc, dar care s-a băgat în fotbalul românesc și cred că a făcut foarte mult rău. 

Numele lui: Florin Talpan. Zic asta pentru că ei nu aveau de ce să înființeze acea echipă nouă din moment ce milioane de oameni susțin că FCSB e Steaua", a spus Florin Tănase, pentru gsp.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!