Liga 1

Ilie Dumitrescu dezvăluie arma cu care CFR Cluj poate câștiga titlul: "Ei dau tonul!"

CFR Cluj s-a distanțat din nou la cinci puncte față de FCSB și așteaptă un pas greșit al rivalei pentru a evita un meci cu titlul pe masă în ultima etapă.
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Mai 2022, 23:55
Data actualizarii: Sambata 07 Mai 2022, 23:55

Formația lui Dan Petrescu a învins clar FC Argeș, scor 6-0, iar pentru CFR Cluj au mai rămas de disputat meciurile cu Universitatea Craiova, acasă, și FCSB, în deplasare. Bucureștenii vor înfrunta duminică formația olteană, iar ulterior sunt programte duelurile cu FC Voluntari și campioana României.

Ilie Dumitrescu dezvăluie arma cu care CFR Cluj poate câștiga titlul

Deși CFR Cluj părea că se află într-o scădere vizibilă de formă, formația lui Dan Petrescu a arătat mult mai bine la Pitești, iar Ilie Dumitrescu a explicat că un atu al campioanei este relația foarte bună dintre vestiar și antrenor, care ar putea fi decisivă în lupta la titlu.

"Acolo e un nucleu foarte important de jucători care ține foarte mult la Petrescu - Camora, Deac, Burcă, Omrani, care are o relație specială cu Petrescu. Și am spus numele importante. 

Graovac a intrat și s-a acomodat foarte rapid. Ei dau tonul acolo la echipă. Bordeianu, la fel, o relație specială. Boateng e un jucător disciplinat. Vestiarul e al lui Dan Petrescu, 100%", a spus Ilie Dumitrescu, la Digisport.

Fostul internațional a vorbit și despre FCSB, formație care va avea parte de "un test de maturitate" împotriva Universității Craiova, duminică, de la ora 19:30.

"FCSB are o echipă foarte bună, o exprimare consistență, au încredere și am văzut cum pun presiune pe adversari prin joc. Ăsta e un test de maturitate al ecestei echipe, meciul ăsta de la Craiova.

Semifinala, cum o numesc eu. Acum îmi dau seama că e o semifinală pentru că n-ai cum să ajungi în finală fără semifinală", a mai spus Dumitrescu.

Grație victoriei la scor de la Pitești, CFR Cluj a ajuns la 15 goluri marcate în play-off și 54 de puncte, cu cinci lungimi peste FCSB, care evoluează duminică împotriva Universității Craiova, în deplasare.

Programul lui CFR Cluj:

  • Etapa 9: Universitatea Craiova (acasă)
  • Etapa 10: FCSB (deplasare)

Programul lui FCSB:

  • Etapa 8: Universitatea Craiova (deplasare)
  • Etapa 9: FC Voluntari (deplasare)
  • Etapa 10: CFR Cluj (acasă)
Modifică setările cookies