Destinație surpriză pentru un titular din ”Generația de Aur”! Va antrena o echipă din Liga 3

Tibor Selymes Echipa Nationala Generatia de aur Liga 3 stiinta miroslava Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 09:59
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 10:01

Tibor Selymes a semnat cu Știința Miroslava un contract valabil pentru un sezon cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

Fundașul stânga titular al naționalei din era ”Generației de Aur”, Tibor Selymes, a devenit miercuri antrenorul principal al echipei Știința Miroslava, a anunțat clubul din Liga 3.

”Consiliul administrativ al Clubului Sportiv Știinta Miroslava are onoarea de a prezenta noul antrenor principal al formației din Uricani, în persoana fostului jucător al echipei naționale a României, domnul Tibor Selymes.

Născut în Harghita, Selymes este un fost fotbalist internațional, fundaș stânga, ce a strâns 46 de meciuri la naționala României, 147 în Divizia A la Brașov și Dinamo, 184 jocuri în prima ligă a Belgiei la Brugge, Anderlecht și Standard Liege, dar și multe altele în Ungaria sau Grecia.

Din 2005 și-a început cariera de antrenor în România, antrenând formații atât din Liga I, cât și din Liga a II-a, precum Astra Ploiești, Sportul Studențesc, FCM Târgu Mureș, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești sau Olimpia Satu Mare”, a precizat gruparea din județul Iași pe site-ul oficial.

Selymes a semnat cu Știința Miroslava un contract valabil pentru un sezon cu opțiune de prelungire pentru încă un an și vineri va merge cu echipa în cantonamentul de la Vatra Dornei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!