Fotbal intern

"Daca nu ma ajuti, vei muri de foame cu tot cu el si cu copiii vostri!" Dialog incredibil dezvaluit de Anamaria Prodan! Cu cine a intrat in "conflict"

Anamaria Prodan are o relatie aparte cu sotiile fotbalistilor pe care ii reprezinta. 
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Septembrie 2020, 17:48
Data actualizarii: Sambata 26 Septembrie 2020, 17:51

Impresara a vorbit despre discutiile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu nevestele de fotbalisti si a recunoscut ca acestea ii reproseaza ca le ia mereu apararea sportivilor.

"Eu, cand semnez contracte cu jucatorii si cu antrenorii mei, trebuie sa le cunosc familia, sotie, iubite. Daca greseste cineva dintre iubite sau neveste, au o problema reala cu mine.

Jucatorii trebuie sa fie foarte relaxati, linistiti ca sa dea randament. Am intrat de foarte multe ori in conflict cu neveste, iubite si intotdeauna i-am aparat pe ei. De aia mi-au reprosat multe neveste si iubite ca nu e fair. Dar de ce? Eu l-am ajutat, eu l-am spalat, i-am calcat.

Bun, de acum eu va ajut pe toti, ca eu ii fac lui contracte de acum inainte! Ca tu poti sa faci copii, poti sa-l speli, sa-i calci, dar contracte nu stii sa faci! Daca eu nu fac contractul bun si tu nu ma ajuti sa-i oferi o viata linistita si relaxata, atunci tu vei muri de foame cu copii, cu tot cu el", a recunoscut Anamaria Prodan, potrivit Realitatea Sportiva.

Modifică setările cookies