FOTO Cu cine s-a întâlnit Gigi Becali după ce Edi Iordănescu a plecat de la FCSB 

Gigi Becali edi iordanescu FCSB Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 19:25
Data actualizarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 19:35

Colaborarea dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali a ajuns la sfârșit.

Edi Iordănescu a plecat oficial de la FCSB. Luni dimineață, antrenorul a vizitat baza din Berceni pentru a-și lua rămas bun de la jucători, anunțând că Gigi Becali l-a forțat să plece de la clubul roș-albastru cu intervențiile pe care le-a avut. 

În apărarea sa, patronul roș-albaștrilor a declarat că s-a simțit amenințat atunci când Edi Iordănescu i-a trimis lui Valeriu Argăseală un document oficial în care dorea să acceseze clauzele din contract, dar cu toate acestea i-a transmis un mesaj de susținere tehnicianului.

Însă, imediat după încheierea conferinței de presă, la palatul lui Gigi Becali și-au făcut apariția două măicuțe. Cunoscut pentru actele de caritate de-a lungul anilor, omul de afaceri a stat de vorbă minute bune cu acestea și le-a oferit chiar o sumă de bani, conform prosport

sursă foto: prosport.

Becali: „Trebuie să-mi protejez banii”

„Voi sunteți nebuni? Trebuie să-mi protejez banii. Vreți să ajung ca Dinamo? Să pierd milioane! Să ajung ca Vasluiul? Vreți să ajung ca Copos? Nu vreau să ajung ca ei! Nu vreau ca banii mei să se ducă pe apa sâmbetei. Normal că mă bag să îmi protejez banii. Eu vând mai bine ca Italia, Anglia și Belgia. Pe mine mă interesează banii, ce campionat? Ce, rămân eu cu campionatul? Eu îi înțeleg și pe suporteri, dar să aibă răbdare. Sau ajungem ca la Dinamo sau ca la Rapid. Să se ducă la CSA!", a declarat Gigi Becali. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!