Craiova fierbe! Mititelu i-a fixat prețul lui Bauza, Pușcaș vine cu lămuriri

Juan Bauza Adrian Mititelu FCU Craiova Marcel Puscas Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 20:54
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2023, 21:10

FCU Craiova e pe locul 10 în ierarhia Superligii, cu 23 de puncte după 21 de partide.

  • Marcel Pușcaș, președintele formației FCU Craiova, a oferit un răspuns sincer când a fost întrebat despre interesul lui Becali pentru sud-american .
  • Juan Bauza (26 de ani) a rămas o țintă pentru FCSB. 
  • Adrian Mititelu anunță că i-a fixat prețul lui Bauza.

Declarațiile care "încălzesc" terenul pentru plecarea lui Bauza?

FCU Craiova a rămas anul trecut fără Andrea Compagno, devenit unul dintre cei mai valoroși fotbaliști de la FCSB. Adrian Mititelu l-a vândut cu 1.5 milioane euro pe atacantul de 1,95 m și a acceptat că forța ofensivă a echipei sale se va diminua. Colac peste pupăză, într-o perioadă grea pentru FCU, liderul oltenilor, Juan Bauza, s-a accidentat. 

Revenit în echipă pe finalul anului trecut, sud-americanul nu a mai avut evoluții convingătoare, însă a rămas o țintă pentru FCSB. Gigi Becali, patronul vicecampioanei, și-a exprimat de mai multe ori interesul pentru creativul fotbalist argentinian. 

Pușcaș: "E mai bine să ai oferte decât să nu ai!"

Marcel Pușcaș a fost întrebat într-o emisiune despre interesul celor de la FCSB pentru Bauza. 

"Au existat discuții în vară, mai ales că Bauza făcuse un retur foarte bun și a stârnit interesul multor cluburi din România, în special al celor de la FCSB. Bauza, în cazul nostru, este o situație fericită.

El poate fi eficient, ajută la construcție, este plăcut ochiului și orice echipă din Liga 1 cred că este interesată. Dacă atrage atenția și în străinătate, cu atât mai bine. E mai bine să ai oferte decât să nu ai", a declarat Marcel Pușcaș, potrivit Digi Sport.

Deși Gigi Becali a anunțat că nu are de gând să mai investească în transferuri, patronul celor de la FCSB s-a răzgândit și a făcut o ofertă lui Juan Bauza mai mare decât cea pentru Andrea Compagno, din vară, când l-a cumpărat pe atacantul italian pentru 1,5 milioane de euro.

Adrian Mititelu i-a fixat prețul lui Bauza

În ciuda sumei consistente propusă de FCSB, Adrian Mititelu spune că nu îl va ceda pe Bauza la formația bucureșteană indiferent de suma oferită.

"Bauza are o ofertă din România și întrebări foarte multe de afară, dar numai întrebări. Oferta din România nu poate fi acceptată, deși e foarte generoasă. Da, de la FCSB. E mai mare decât cea pentru Compagno, dar nu o pot accepta indiferent de ce sumă mi-ar da. E vorba de efectul psihologic asupra echipei și a suporterilor.

Acea clauză de reziliere pentru Bauza am pus-o de frică. N-avea nicio clauză înainte. Cu fotbaliștii care nu au clauză sunt interpretabile lucrurile. Sincer, prețul pentru Bauza e prețul comunicat. Afară merge de la 4 milioane în sus. 4-5 milioane sper să iau pe el.

În vară erau două echipe din Emirate care îl doreau foarte mult, dar le-am spus că nu îl vând. Apoi a venit acea accidentare cu FCSB. În iarnă n-a făcut nimeni nicio ofertă pentru el, doar mai întreabă despre el", a spus Adrian Mititelu.

  • Pe 22 ianuarie, în etapa a 22-a a Superligii, FCU Craiova va juca acasă contra formației UTA Arad, de la 15:30, LIVE BLOG pe www.sport.ro.
  • 18 meciuri, un gol și patru pase decisive are Bauza la FC U Craiova în acest sezon

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!