Contra supus unui interogatoriu national! Fanii l-au luat la intrebari pe selectioner

Cosmin Contra a fost luat la intrebari de suporterii echipei nationalei chiar inainte de meciurile cu Muntenegru si Serbia din Nations League.

Fanii au fost curiosi sa afle ce si-a cumparat selectionerul din primii bani.

"Din primii bani din fotbal mi-am cumparat un apartament", a declarat Cosmin Contra

Cosmin Contra a fost provocat sa schimbe rezultatul unui singur meci din cariera de fotbalist. Actualul selectioner a fost pe gazon atunci cand Alaves pierdea Cupa UEFA in 2001, dar si in meciuri de cosmar pentru echipa nationala.

"Mi-ar placea sa schimb rezultatul barajului pentru ca era un moment important pentru generatia noastra. Calificarea la mondiale". A declarat selectionerul.

Intrebat cine este noul Contra al nationalei, selectionerul l-a ales pe actualul jucator de la Sparta Praga, Alex Chipciu.

Intrebat despre jucatorii lui favoriti, Contra spune ca Maldini e jucatorul lui favorit din vremea cand era jucator si Mutu in postura de antrenor.

Contra a evoluat alaturi de Maldini la Milan in timp ce pe Adrian Mutu l-a antrenat la Petrolul Ploiesti.

Romania urmeaza sa joace in grupele Nations League cu Muntenegru si Serbia in 7 respectiv 10 septembrie. Toate meciurile nationalei urmeaza sa fie transmise de PRO TV.


 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii completeVIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT