Claudiu Raducanu Steaua Bucuresti Fotbal intern

Claudiu Raducanu a dat lovitura! Si-a recuperat o parte din avere: era intr-o situatie critica

Fostul jucator de la Steaua sau Espanyol a avut castig de cauza in procesul cu fosta sotie.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Februarie 2019, 17:54
Data actualizarii: Sambata 16 Februarie 2019, 17:57

Curtea de Apel din Craiova i-a dat castig de cauza lui Claudiu Raducanu in procesul acestuia cu fosta soacra! Raducanu cerea recuperarea averii acumulate in cariera de fotbalist, estimata la aproximativ 1 milion de euro.

Claudiu Raducanu si Alice au divortat in urma cu un deceniu, fostul fotbalist fiind acuzat ca a pierdut banii la jocurile de noroc si ca ar fi inselat-o. A urmat un lung proces deoarece proprietatile jucatorului erau trecute pe numele mamei lui Alice, precum si o buna parte din averea sa. Claudiu Raducanu ramasese in urma casniciei cu un Audi TT.

Acuzatiile impotriva lui Claudiu Raducanu nu au putut fi dovedite astfel ca i-a fost dat dreptate fostului jucator. Cheltuielile de judecata in valoare de 2.380 de lei vor trebui achitate de fosta soacra. "Am reusit sa dovedim ca acele acte facute in 2009, acea donatie nu a avut la baza un cadru legal. Clientul meu isi recupereaza astfel o parte din avere, iar pentru celelalte bunuri vor face alte proceduri necesare" a declarat Daniela Oancea, avocata lui Claudiu Raducanu, citata de Ziarul de Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!