Claudiu Raducanu a dat lovitura! Si-a recuperat o parte din avere: era intr-o situatie critica

Claudiu Raducanu a dat lovitura! Si-a recuperat o parte din avere: era intr-o situatie critica

Sambata 16 Februarie 2019, 17:54

Fostul jucator de la Steaua sau Espanyol a avut castig de cauza in procesul cu fosta sotie.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Curtea de Apel din Craiova i-a dat castig de cauza lui Claudiu Raducanu in procesul acestuia cu fosta soacra! Raducanu cerea recuperarea averii acumulate in cariera de fotbalist, estimata la aproximativ 1 milion de euro.

Claudiu Raducanu si Alice au divortat in urma cu un deceniu, fostul fotbalist fiind acuzat ca a pierdut banii la jocurile de noroc si ca ar fi inselat-o. A urmat un lung proces deoarece proprietatile jucatorului erau trecute pe numele mamei lui Alice, precum si o buna parte din averea sa. Claudiu Raducanu ramasese in urma casniciei cu un Audi TT.

Acuzatiile impotriva lui Claudiu Raducanu nu au putut fi dovedite astfel ca i-a fost dat dreptate fostului jucator. Cheltuielile de judecata in valoare de 2.380 de lei vor trebui achitate de fosta soacra. "Am reusit sa dovedim ca acele acte facute in 2009, acea donatie nu a avut la baza un cadru legal. Clientul meu isi recupereaza astfel o parte din avere, iar pentru celelalte bunuri vor face alte proceduri necesare" a declarat Daniela Oancea, avocata lui Claudiu Raducanu, citata de Ziarul de Craiova.VIDEO PROTVPLUS.RO

Transportatorii protestează și amenință că vor opri activitatea. Restricții de trafic
BRAT