Narcis Raducan spune ca nu a fost contactat de Becali, dar e deschis la discutii cu FCSB: "Voi cere o fisa a postului clara!"

Autor: Sport.ro
Marti 18 Septembrie 2018, 15:45

	Narcis Raducan spune ca nu a fost contactat de Becali, dar e deschis la discutii cu FCSB: "Voi cere o fisa a postului clara!"

Citeste si: Mesajul lui Meme Stoica a pornit furtuna: "Esti un mincinos ordinar!"

Narcis Raducan a postat un mesaj pe Facebook, dupa atacul lansat de Mihai Stoica.

Chiar daca numele lui a fost vehiculat in presa in ultimele zile, ca varianta pentru inlocuirea lui Mihai Stoica, Narcis Raducan spune ca nu a fost contactat de Gigi Becali, dar este deschis la discutii.

"Daca voi fi abordat pentru o eventuala colaborare, voi cere o ,,fisa a postului" clara si transparenta in urma careia voi avea un raspuns in alb-negru", a scris Narcis pe Facebook.

Iata mai jos cronologia schimbului de replici intre Mihai Stoica si Narcis Raducan.

Mesajul lui Mihai Stoica:

Cei care au alte idei despre componenta bancii tehnice si/sau a staff-ului administrativ sunt rugati sa mai astepte.

Nu suntem deloc satisfacuti de jocul echipei, dar suntem pe primul loc, cu 19 goluri marcate dupa 10 etape, eliminati complet nemeritat din play-off ul UEL, dupa o dubla in care am fost net superiori unei echipe cu un buget de peste 30 milioane.

Probleme de pregatire fizica sunt doar in imaginatia unora care, probabil, n-au urmarit atent finalurile ambelor meciuri cu Rapid Viena sau celui cu CFR.

Ma asteptam ca cei ale caror nume au fost vehiculate prin presa ca potentiali inlocuitori sa dezminta aceste minciuni sfruntate, sa declare ca nu li s-a propus sa vina nici macar pentru discutii preliminare. In fine, sa spuna adevarul. Se pare insa ca le convine situatia asta. Sa taci cu subinteles poate da bine in fata unora. Pentru mine esti un mincinos ordinar. Iar cuvantul meu a contat si va conta mereu.

Replica lui Narcis Raducan:

Am observat reactia prietenului meu MM Stoica, semn ca n-a vazut pozitia mea (de la Digisport), indignat ca cei in cauza vehiculati se complac in aceasta ipostaza.

Rezumand, consider ca managementul FCSB-ului este de valoare, cu vasta experienta internationala, alaturi de care am lucrat si invatat cu onoare, insemnand bazele cunostintelor mele in domeniu peste care am adaugat experienta si scoala.

NU am fost contactat si nu am negociat cu nimeni pentru a face parte din Board-ul de conducere si daca ma intrebati cred ca in momentul acesta sunt,, oamenii potriviti la locul potrivit".

In schimb daca voi fi abordat pentru o eventuala colaborare voi cere o ,,fisa a postului" clara si transparenta in urma careia voi avea un raspuns in alb-negru.

Pentru ca imi respect fostii colegi am considerat ca poate nu este suficienta interventia televizata de ieri.

Ce măsuri de relaxare ar putea intra în vigoare de la 1 iunie: ”Sunt unele măsuri care nu își mai au sensul”
BRAT
Modifică setările cookies