Fotbal intern

EXCLUSIV Claudiu Keșeru ar putea da lovitura! Atacantul lui FCSB, dorit de un club puternic din Europa

Claudiu Keșeru (35 de ani), atacantul lui FCSB, dorit de un club din străinătate.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 18:39
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 22:17

Gigi Becali a luat decizia de a-l păstra pe Claudiu Keșeru la FCSB până în vară, deoarece vârful a evoluat deja la două echipe în acest sezon și nu mai poate juca pentru o a treia echipă.

Blocat la FCSB, Keșeru nu duce însă lipsă de oferte. Mai multe cluburi din Ungaria și-au manifestat interesul, în această iarnă, față de atacantul de 35 de ani.

Sport.ro a aflat că atacantul Claudiu Keșeru este dorit de Ujpest. Ocupantei locului zece în campionatul din Ungaria nu-i va fi ușor să-l convingă pe Keșeru, deoarece sursele sport.ro susțin că internaționalul român este dorit și de puternicul club Ferencvaros, campioana Ungariei din ultimii trei ani, care a evoluat în acest sezon în grupele Europa League, încheind pe trei.

Keșeru nu a luat încă o hotărâre în privința viitorului său și este gata să aștepte până la vară pentru a vedea ce oferte are pe masă. Atacantul nu ar exclude nici posibilitatea unui transfer în zona arabă.

Ajuns la 35 de ani, Keșeru a strâns patru goluri și două pase de gol în 13 partide jucate în acest an. El a mai evoluat la FCSB între 2014 și 2015.

MM Stoica: „Claudiu e un profesionist desăvârşit!”

„Keşeru are o mică problemă de ordin fizic, dar atât. Ce a discutat patronul în media e una, noi ne facem treaba, e alta. Fiecare ştie ce are de făcut.

Claudiu e un profesionist desăvârşit, are şcoala făcută în Franţa. A debutat la Nantes odată cu Payet. Nici nu se ştie dacă va fi rezervă.

Adică el dacă va arăta foarte bine. Să nu aveţi impresia că... să presupunem că noi jucăm pe 23. Gigi nu se uită la niciun antrenament, habar nu are de nimic, încredere are. E Keşeru mult mai bine decât ceilalţi. Jucaţi, tată, cu Keşeru. Deci nu există aşa ceva.

Că după aia se enervează după meci şi se întâmplă ce s-a întâmplat după meciul cu Sepsi. Și a avut dreptate, că ne-a măcelarit Sepsi”, a afirmat managerul de la FCSB, potrivit telekomsport - mai multe detalii AICI!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies