Liga 1

Criticat dur de Becali, Keșeru e apărat de Mihai Stoica: ”A jucat peste tot pe unde a mers”

Adus în vară cu mari așteptări, Claudiu Keșeru nu mai este pe placul lui Gigi Becali, care însă a decis să îl păstreze la echipă până la finalul sezonului. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 22:40
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 22:58

Atacantul adus de la Ludogorets în această vară a avut rezultate bune la FCSB în startul sezonului, însă Gigi Becali nu mai este mulțumit de el și vrea să scape de vârful de 35 de ani. Acesta a refuzat rezilierea contractului, dar Becali îl avertizează că jucătorii tineri, precum Ianis Stoica, vor avea prioritate în 'primul 11'.

În acest context, Mihai Stoica îl apără pe atacantul echipei sale, punctând că este un jucător care a avut evoluții constante la fiecare echipă la care a evoluat în carieră.

"Keşeru, în afară de Bastia, unde a jucat puţin, la Angers, la Nantes, a jucat titular în Franţa. Keşeru era jucător care marca 17 goluri în Ligue 2. A plecat de la FCSB, a fost puţin în ţările arabe şi a venit la Ludogoreţ, a fost golgheter. A jucat peste tot pe unde a mers", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Ajuns la 35 de ani, Keșeru a strâns patru goluri și două pase de gol în 13 partide jucate în acest an. El a mai evoluat la FCSB între 2014 și 2015. Becali a anunțat că acesta va pleca la vară, când îi va expira contractul.

„Da, am decis să îl oprim pe Keșeru, m-a luat că el nu are unde să mai joace și că la bulgari nu vrea să se mai întoarcă. L-am înțeles, dar el știe clar că noi vrem să jucăm cu ăștia tineri, iar Ianis și Tavi Popescu vor juca înaintea lui. Să nu îl aud că o să comenteze, că știe care este situația” a declarat Gigi Becali.

Modifică setările cookies