Fotbal intern

Roller-coaster cu Claudiu Keșeru. Ce susține Mihai Stoica în privința atacantului de la FCSB

Telenovela Claudiu Keșeru, un nou episod.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 14:13
Data actualizarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 14:39

Claudiu Keșeru va continua la FCSB, așa cum a comunicat subtil managerul general de la FCSB. Criticat de Gigi Becali după confruntările din 2021, orădeanul în vârstă de 35 de ani se pare că va rămâne la echipa de pe locul secund din Liga 1 (FCSB e la o distanță de zece puncte de CFR).

Dacă l-ar da afară, Becali ar fi forțat să-i plătească o sumă consistentă, așa că, în cele din urmă, atacantul format la Nantes va rămâne la FCSB. 

  • Claudiu Keșeru

Valorosul internațional a arătat în mai multe partide că e printre puținii jucători ai lui Toni Petrea care excelează prin execuțiile fine și amenință poarta în momentele în care FCSB nu găsește breșe spre poarta adversă.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a oferit ultimele informații despre Keșeru.

Roller-coaster cu Keșeru

”Keşeru are o mică problemă de ordin fizic, dar atât. Ce a discutat patronul în media e una, noi ne facem treaba, e alta. Fiecare ştie ce are de făcut.

Claudiu e un profesionist desăvârşit, are şcoala făcută în Franţa. A debutat la Nantes odată cu Payet. Nici nu se ştie dacă va fi rezervă.

Adică el dacă va arăta foarte bine. Să nu aveţi impresia că... să presupunem că noi jucăm pe 23. Gigi nu se uită la niciun antrenament, habar nu are de nimic, încredere are. E Keşeru mult mai bine decât ceilalţi. Jucaţi, tată, cu Keşeru. Deci nu există aşa ceva.

Că după aia se enervează după meci şi se întâmplă ce s-a întâmplat după meciul cu Sepsi. Și a avut dreptate, că ne-a măcelarit Sepsi”, a afirmat managerul de la FCSB, potrivit telekomsport.ro.

Modifică setările cookies