Planul cumpărării FCSB-ului prinde contur: ”Să ne puneți la dispoziție contul pentru un eventual transfer bancar”

FCSB Gheorghe Mustata Gigi Becali Superliga Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 20:02
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 20:09

Gheorghe Mustață este foarte încrezător în ceea ce privește cumpărarea clubului FCSB de la Gigi Becali, care a solicitat suma de zece milioane de euro.

Liderul galeriei vicecampioanei susține că a găsit oameni de afaceri interesați să se alăture proiectului și să cumpere FCSB. O ofertă ar putea fi trimisă către Becali în această perioadă, timp în care fanii încearcă să strângă suma cerută de patronul FCSB.

„Nu e niciun fel de problemă de sponsori, nu e niciun fel de problemă de oameni de afaceri. Oamenii vor să vină alături de noi.

Noi doar strângem fonduri, venim și noi cu bani, vin și ei cu bani, totul în viață e că trebuie să ai o speranță că reușim. În acea hârtie o să conțină, în afară de cele 10 milioane, și jos o să scrie 'vă rugăm frumos să ne puneți la dispoziție contul bancar pentru un eventual transfer'.

Gheorghe Mustață, încrezător în ceea ce privește cumpărarea FCSB de la Becali

Oamenii de afaceri sunt numai din Romania, numai români. Evident că sunt steliști și voi lua legătura și cu foste glorii care să vină alături de proiectul ăsta al nostru și să intrăm in normalitate.

Nu e vorba că am găsit banii. S-a făcut oferta și trebuie să ne dea un termen de minimum 60 de zile pentru a putea strânge banii și oamenii de afaceri care vin alături de noi, noi suporterii același lucru să putem face, strângere de fonduri. 

Oferta este încă în lucru și azi sau mâine o trimitem. Minim 60 de zile, în preajma perioadei de transferuri, ca să poată să-și transfere jucătorii. Din ce am înțeles, termenul e de 30 de zile, adică până la sfârșitul anului ăstuia.

Pe noi ne interesează să avem un termen de 60 de zile pentru a putea strânge fondurile, persoanele care se implică cu noi în acest proiect să poată să pună strategia la punct și noi suporterii să pornim campania”, a spus Gheorghe Mustață, pentru AS.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!