VIDEO EXCLUSIV Budescu și-a găsit nașul. "Mă bate, dar am zis că mă antrenez și îl voi învinge!"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2022, 16:59
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2022, 17:05

Fotbalul e meseria lui, dar își găsește resurse din energie și din... alte două sporturi. Total diferite. Într-un interviu exclusiv, fotbalistul de la FC Voluntari mărturisește că are și un rival de top. 

Constantin Budescu trebuie să mai aștepte pentru a-și etala îndemânarea în sportul lui Novak Djokovic. 

Mare pasionat de tenis, fotbalistul care urmează un program de recuperare după operația suferită recent duce dorul partidelor pe care de obicei le joacă împotriva prietenului său, Valeriu Răchită. Fostul căpitan de la Petrolul și Steaua e pasionat de sportul alb, iar Budi a devenit un adversar tradițional. 

Doar că situația actuală îl împiedică pe mijlocașul de la FC Voluntari să se relaxeze la tenis. Într-un interviu acordat jurnalistei Matilda Popa, pentru Pro TV și Pro Arena, Constantin Budescu, unul dintre fotbaliștii încântători din Liga 1, și-a dezvăluit cele două hobyy-uri. 

"Mai am hobby-uri. Pescuitul, dar nu prea e timp, tenis de câmp îmi place să joc. Îl mai prind pe prietenul vostru, Vivi Răchită, mă bate, dar am zis că mă antrenez și îl bat, dar acum nu mai pot face antrenament. Acum poate la tenis de masă, de pe scaun așa", a glumit playmakerul de la FC Voluntari. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!