Arafat a facut anuntul! Suporterii pot reveni pe stadioane! Care sunt conditiile: "Participarea va fi permisa doar pentru aceste persoane!"

Arafat a facut anuntul! Suporterii pot reveni pe stadioane! Care sunt conditiile: "Participarea va fi permisa doar pentru aceste persoane!"

Suporterii au primit vesti bune in legatura cu revenirea pe stadioane. 

Raed Arafat a vorbit la conferinta de presa organizata la sediul Guvernului despre revenirea suporterilor pe stadioane si conditiile in care acest lucru va fi posibil. 

Seful DSU a anuuntat ca fanii pot participa la evenimente test sau meciuri pilot, pentru a pregati meciurile de la Campionatul European. Astfel, la finala Cupei Romaniei ar putea asista aproximativ 7 500 de suporteri. 

"Competitiile sportive se pot desfasura pe teritoriul Romaniei cu participarea spectatorilor, doar ca evenimente test sau pilot, cu aprobarea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, pe baza propunerii Ministerului Tineretului si Sportului si cu avizul Ministerului Sanatatii.

Participarea va fi permisa doar pentru persoanele care sunt vaccinate sau pentru persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi sau a 90-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-CoV-2 sau a persoanelor care prezinta rezultatul unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore", a spus Arafat la conferinta de presa. 

Totodata, seful DSU a dezvaluit faptul ca testul antigen negativ reprezinta o dovada a imunitatii la virus si este luat in calcul in cazul suporterilor care vor sa mearga la meciuri. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies