IPOTEZA BOMBA! Bataie intre Dacian Varga si Vasile Siman? Scena a avut loc in fata FRF! Ce declara cei doi:

Autor: Sport.ro
Marti 17 Septembrie 2013, 15:50

	IPOTEZA BOMBA! Bataie intre Dacian Varga si Vasile Siman? Scena a avut loc in fata FRF! Ce declara cei doi:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

UPDATE 15:51  Dacian Varga la Ora de PRO Sport: "Nu s-a intamplat nimic, ne-am imbrancit, au venit doi oameni si ne-au zis sa incetam. N-a fost nicio bataie, nu poate fi vorba de asa ceva. N-a fost nimeni ranit, nici nu poate fi vorba de asta!".
_____________________________________________________________________________________

Replica lui Vasile Siman: "Nu comentez, domnule! Nu s-a intamplat nimic, din punctul meu de vedere. Pai azi nu s-a judecat nimic cu Varga. Nu e nimic adevarat";

Replica lui Dacian Varga: "Acum merg sa fac plangere penala la Politie. Ne-am luat la harta, el mi-am rupt tricoul si hainele de pe mine. N-am mai suportat, fiindca a venit cu un nou contract in care ma mai lega un an de el. Culmea tupeului, a obrazniciei si a golaniei este ca acel contract a fost inregistrat pe 30 iulie 2013! Cum poate cineva sa creada ca eu am semnat un contract nou cu el, cand eu ma mascaream cu el pe la Federatie, la televiziuni etc", anunta Gazeta.

Astazi urma ca in cadrul Comitetului Executiv al FRF se fie judecata situatia Sportului, club neprogramat in primele doua etape din Liga II.

Mai mult, nici la echipele inferioare de varsta clubul nu a fost programat. La fel s-a intamplat si in Cupa Romaniei, unde Sportul nu s-a prezentat, la meciul cu Balotesti.

Jucatorii clubului din Regie au cerut in dese randuri sa fie declarati liberi de contract, asta dupa ce au realizat ca nu vor recupera restantele financiare de la Vasile Siman.

Revenim cu detalii.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Cum a evoluat piața UE în ultimii 12 ani și ce beneficii le-a adus românilor
BRAT