Jucătorii FCSB-ului, „mitraliați” după remiza cu Universitatea Craiova: „E foarte delăsător! Cu supărarea asta te faci de râs!” 

FCSB Billel Omrani Dacian Varga David Miculescu FCSB - Universitatea Craiova Superliga FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2023, 23:08
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2023, 23:08

Un fost campion al României și marcator în UEFA Champions League așteaptă ca elevii lui Mihai Pintilii să aibă un joc mai bun. 

FCSB a remizat cu Universitatea Craiova, 1-1, în runda 26 a campionatului. Elevii lui Mihai Pintilii (38 ani) au controlat meciul încă de la început, iar Malcom Edjouma (26 ani) a înscris încă din primul minut. Cu toate aceastea, roș-albaștrii, la fel ca în meciul cu Farul Constanța, 2-3, nu și-au păstrat concentrarea până la final, și s-au văzut egalați în minutul 90+1. 

Dacian Varga așteaptă mai mult de la Tavi Popescu și David Miculescu 

Dacian Varga (38 ani) este de părere că FCSB trebuia să joace la fel cum a făcut-o cu CFR Cluj, 1-0, în urmă cu două etape. Fostul campion al României cu Unirea Urziceni consideră că Octavian Popescu (20 ani), David Miculescu (21 ani) și Billel Omrani (29 ani) nu s-au ridicat la un nivel foarte bun și că ar trebui să ofere mai mult

„Un început foarte bun al celor de la FCSB, au marcat și foarte repede. Miculescu, din păcate pentru el, nu reușește… Mă așteptam mai mult din partea lui. Nu este postul lui de bază, a jucat 9, la UTA juca lateral. Totuși, când se dau 1,7 milioane pe tine, cred că ar trebui să arați mai mult.

El a venit la o echipă foarte bună, care joacă, ofensivă, meci de meci au posesie. Dar poate se acomodează mai greu. Eu, asta cu acomodarea am spus și data trecută… Dacă ești fotbalist, trebuie să știi să joci. Mie nu îmi place asta cu 'nu au mai fost concentrați'. 

Omrani e foarte delăsător. Poate mă gândesc că e supărat că ar fi vrut să joace titular. Până la urmă, și cu supărarea asta tu te faci de râs.

Coman a jucat bine, a arătat bine. Acolo este poziția lui. Mă așteptam mai mult de la Tavi Popescu. Eu să văd, că ar trebui mai multă răbdare cu el. Când joacă acasă, văd că sunt prea mulți jucători îndrăgostiți de minge. Și Cordea ține foarte mult mingea. Aș fi vrut să îi văd pe cei de la FCSB așa cum au jucat cu CFR. Și să ținem cont că terenul nu era că la Cluj, unde era înghețat”, a declarat Dacian Varga pentru PlaySport

În urma acestui rezultat, FCSB are 48 de puncte și s-a îndepărtat la 7 puncte de liderul Farul Constanța și la 5 puncte de CFR Cluj, ocupanta locului 2. În timp ce Universitatea Craiova se menține pe poziția a cincea, cu 45 de puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!