Sportul Studentesc Vasile Siman Fotbal intern

Vestea momentului! O echipă de tradiție din fotbalul românesc își pregătește revenirea: „Sunt mai multe oportunităţi!”

Fotbalul românesc ar putea fi beneficiarul unei reveniri spectaculoase în perioada următoare.
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 15:14
Data actualizarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 15:16

Vasile Şiman, proprietarul clubului Sportul Studențesc, a anunțat că în momentul de față studiază mai multe oportunități de revenire în fotbalul românesc.

„Eu sunt interesant să revin necondiţionat, dar trebuie să fie totuşi o anumită structură de activitate, cu un alt tip de strategie. La ora actuală, după atâta timp, trebuie să facem ceva, nu să vorbim.

Mi-e greu să spun acum. Ce rost are să povestim ce vrem să facem? Sportul nu a dispărut niciodată, persoana juridică există, doar că nu a avut activitate. S-a întrerupt odată cu pandemia.

Sportul Studențesc se pregătește de revenirea în fotbalul românesc

E parţial corect, că societatea Sportului Studenţesc, pe care o deţin e în insolvenţă. Sunt mai multe oportunităţi de revenire.

Eu nu am fost niciodată departe de fotbal. Nu se pune problema de nivel, ci să revenim la o activitate. Nu mă interesează la ce nivel să revenim, ci dacă putem sau nu să facem ceva.

Singura soluţie viabilă din punctul meu de vedere e o academie de fotbal, dar mai complexă. Până acum sunt doar variante ipotetice. Să vedem ce o să fim”, a spus Vasile Şiman, potrivit Fanatik.

Vasile Şiman a preluat clubul Stortul Studențesc în 1999. „Studenții” a evoluat ultima oară în Liga 4 în 2017.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!