Sportul Studentesc poate MURI astazi! Sandu si Dragomir se gandesc la decizia FARA precedent in Romania! Clubul la care a explodat Hagi poate disparea:

Marti 17 Septembrie 2013, 07:37

	Sportul Studentesc poate MURI astazi! Sandu si Dragomir se gandesc la decizia FARA precedent in Romania! Clubul la care a explodat Hagi poate disparea:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Sportul Studentesc are mari probleme: nu sta bine cu banii, jucatorii l-au rugat de mai multe ori pe Siman sa ii lase sa plece, iar in primele doua etape din Liga II nu a fost programat.

Mai mult, nici la echipele inferioare de varsta clubul nu a fost programat. La fel s-a intamplat si in Cupa Romaniei, unde Sportul nu s-a prezentat, la meciul cu Balotesti.

Dragomir, Sandu si Goga vor lua astazi decizia in Comitetul Executiv, situatie in care Sportul poate fi exclusa din toate competitiile, cu toate formatiile, scrie ProSport.

In plus, echipa isi poate pierde si jucatorii, acestia urmand sa fie declarati liberi de contract, tot prin decizia C.E. Daca se va intampla asa, practic vorbim despre finalul clubului la care Hagi a explodat si care a dat tarii mai multi jucatori importanti, intre care si pe Mircea Sandu, jucator timp de 15 ani in Regie.

Daniel Suciu şi Răzvan Cuc, numiți de Iohannis la Dezvoltare și Transporturi
BRAT