Baza in care Rapidul a stralucit dupa Revolutie, ProRapid, a ajuns in paragina! Imagini incredibile! Pro Rapid si o alta baza sportiva din Bucuresti sunt acum vanate de investitorii din imobiliare

ircea Lucescu e socat de cum arata Pro Rapidul in 2020.

A fost construit la ideea lui de Geroge Copos. Baza a fost construita cu banii pe acre i-a luat rapid pe Lobont de la Ajax. Ministerul Finantelor are Pro Rapidul azi.

Un grup de oameni de afaceri ar vrea sa faca la Pro Rapid un centru de afaceri.

Mircea Lucescu: "Totdeauna s-a spus ca spatiile sportive raman spatii sportive si nu pot fi inlocuite. Nu facem decat sa luam copiiilor dreptul la sanatate, la sport, la performanta, la orice. E o incalcare flagranta a legii"

Dan Trifu, presedinte Fundatia EcoCivica: "Tot ce inseamna baza ProRapid, Giurueta si toate bazele sportive din nordul capitalei situate de-a lungul lacului Colentina, tuturor acestor baze li s-a schimbat in zone construibile de locuinte si birouri"

In Berceni, pe un alt teren de sport se vrea un hipermaket. Pe baza Girueta s-a antrenat Florea Dumitrache. Si Olaroiu a crescut acolo.

Dan Trifu: "Asa a ajuns una dintre cele mai cunoscute baze sportive din Bucuresti de pana in 1989. Baza era foarte frumoasa si acum a ajuns dupa 30 de ani de la Revolutie sa construim aceste hipermarketuri"

Citeste si:Rapidpro rapid
VIDEO PROTVPLUS.RO

Anunț oficial de la ministrul Sănătății. Când vom reveni la viața de dinaintea pandemiei
BRAT