"Asteptam sa vedem ce zice guvernul!" Anunt de ultima ora despre promovarea Stelei din Liga a 4-a! Prima reactie oficiala

"Asteptam sa vedem ce zice guvernul!" Anunt de ultima ora despre promovarea Stelei din Liga a 4-a! Prima reactie oficiala

Modalitatea cum se va finaliza Liga 4 din Bucuresti, unde CSA Steaua se afla pe prima pozitie in clasament este in continuare un mister.

Nu exista date concrete despre cand va fi reluata competia, lucru care o dezavatajeaza pe Steaua, ei avand anul acesta ca obiectiv promovarea in Liga a 3-a.

Presedintele AMFB (Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti), Marian Lumanare, a declarat ca singurul care poate decide soarta campionatului este prim-ministrul Ludovic Orban.

"Noi ne-am fi dorit sa se continue sa se joace meciurile doar intre primele sase echipe din campionat, apoi sa se realizeze play-off-ul propriu-zis din patru echipe. Dar nu stiu daca e posibil. Depinde cand da voie Guvernul sa se reia competitiile si in ce conditii! Abia atunci vom lua o decizie finala si noi”, a declarat Marian Lumanare pentru ProSport.

CSA Steaua conduce detasat clasamentul din Liga 4, cu 54 de puncte din 54 posibile. Pe locul doi se situeaza FC Rapid 1923 II, cu 47 de puncte, iar pe locul 3 ACS Bucharest United, cu 46 de puncte.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Alte trei localități din județul Constanța vor intra în carantină
BRAT

Modifică setările cookies