Fotbal intern

Alex Ionita nu mai este dorit la Astra! Rapidul i-ar putea intinde o mana de ajutor: "Nu si-a spus ultimul cuvant!"

Dani Coman a anuntat ca Alex Ionita nu va mai continua din vara la Astra Giurgiu si ca fotbalistul de 26 de ani va reveni la CFR Cluj, club de la care a fost imprumutat, pana la 30 iunie 2021.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Marti 11 Mai 2021, 17:24
Data actualizarii: Marti 11 Mai 2021, 17:35

Este greu de crezut insa ca mijlocasul va ramane la campioana Romaniei, el fiind in momentul de fata suspendat dupa ce a fost prins dopat la finele anului trecut. Suspendare ce ii va expira pe 30 septembrie 2021.

Presedintele Astrei spera ca Rapidul, care cel mai probabil va promova in Liga 1 la finalul acestui sezon, sa-i intinda o mana de ajutor fotbalistului, asa cum si acesta si-a aratat in multe randuri disponibilitatea de a ajuta clubul din Giulesti.

  • Noi probleme pentru Alex Ionita in scandalul cu ANAD! Impresarul sau se dezice de el: Nu mi se pare un om stabil

"E greu de spus cand va mai juca, dupa aceasta perioada de inactivitate pe care inca o are. Va fi complictat sa isi revina la valoarea pe care o avea, dar e un jucator tanar, care s-a antrenat si in aceasta perioada, separat.

Sunt convins ca nu si-a spus ultimul cuvant. Rapidul il poate ajuta pe Alex Ionita, asa cum Alex Ionita a ajutat Rapidul. El e jucatorul Astrei pana la vara, din vara va fi jucatorul CFR-ului", a declarat Dani Coman, la Digi Sport.

Alex Ionita, Kehinde Fatai si Takayuki Seto au fost suspendati un an de zile, dupa ce au fost prinsi ca urmau un tratament intravenos interzis sportivilor la o clinica privata.

Modifică setările cookies