Aflat în scandal cu soția, Laurențiu Reghecampf a spus tot! Drama prin care trece antrenorul român 

Laurentiu Reghecampf Anamaria Prodan-Reghecampf Fotbal intern Aflat în scandal cu soția, Laurențiu Reghecampf a spus tot! Drama prin care trece antrenorul român
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2021, 20:50
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 20:53

Laurențiu Reghecampf nu trece printr-o perioadă bună. 

În plin scandal mediatic, după ce s-a scris despre divorțul dintre el și Anamaria Prodan, dar și despre faptul că ar înșela-o, Reghecampf trece prin momente cumplite. Antrenorul a explicat absența reacțiilor sale la toate zvonurile din jur. 

Mama lui Laurențiu Reghecampf are mari probleme de sănătate, după cum a dezvăluit chiar el, pentru playsport.ro. Tehnicianul a mărturisit că mama sa se află sub tratament de combatere a cancerului, astfel că trece printr-o situație extrem de dificilă, care nu îi permite să se ocupe de altceva. 

  • Aflat în scandal cu soția, Laurențiu Reghecampf a spus tot! Drama prin care trece antrenorul român

„Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul!”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru sursa citată. 

Totodată, întrebat despre zvonurile apărute, atât pe plan personal, cât și pe cel profesional, legate de o posibilă revenire a sa pe banca FCSB, Reghecampf a refuzat să comenteze. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!