Adrian Porumboiu FC Vaslui fotbal intern Fotbal intern

Adrian Porumboiu a pus parafa: „Nu mă mai interesează deloc!” La ce s-a referit fostul patron de la FC Vaslui

Adrian Porumboiu a vorbit despre o posibilă revenire în fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Noiembrie 2022, 16:17
Data actualizarii: Miercuri 16 Noiembrie 2022, 16:15

Adrian Porumboiu a fost finanțatorul lui FC Vaslui timp de 10 ani, însă s-a retras în 2013. Ultimul sezon înainte de desființare a fost cel din 2013/14, când pe bancă era Ilie Stan. Moldovenii au terminat atunci pe locul șase și au ajuns până în optimi în Cupa României.

Întrebat dacă va reveni vreodată în fotbal, Adrian Porumboiu a oferit un răspuns categoric. Afaceristul a precizat că nu mai este deloc interesat să preia acțiuni la nicio echipă de fotbal.


„(Sunteţi prea sărac pentru fotbalul mare?) Nu sunt nici sărac, nici bogat, doar că nu mă mai interesează (n.r. să investească în fotbal). Când nu te interesează nu contează câţi bani ai în buzunar.

A fost o perioadă în care am avut o echipă foarte bună, n-am făcut nimic, am fost tâlhărit (n.r. în fotbal). Păi au fost nişte meciuri şi cu arbitri, şi cu tot, şi cum lua CFR... Păi noi nu avem o echipă cum nu exista la ora aia în România.

S-a întâmplat treaba asta... Stop! (n.r. nu va mai investi în fotbal)”, a spus Adrian Porumboiu la emisiunea lui Denise Rifai.

Adrian Porumbescu a fost cucerit de arbitrul Sebastian Colțescu, după Chindia - Farul

„Pot să afirm fără niciun gest de rezervă că este cel mai bun arbitru din România. Și vă spune omul care l-a criticat cu fiecare ocazie când a greșit. Și-a făcut treaba omul, s-a uitat. Eu am vrut să evidențiez prestațiile excelente ale lui Colțescu. E un lucru de bun simț. La ora actuală este de departe cel mai bun arbitru român”, a declarat Adrian Porumboiu la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies