3 stadioane ULTRAMODERNE vor fi construite in Romania! In ce orase din tara se vor face investitiile IMPRESIONANTE

Stadion CNI Romania Fotbal intern 3 stadioane ULTRAMODERNE vor fi construite in Romania! In ce orase din tara se vor face investitiile IMPRESIONANTE
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Septembrie 2020, 12:27
Data actualizarii: Duminica 20 Septembrie 2020, 12:29

Romania se va imbogati cu 3 noi stadioane ultramoderne. 

Oficialii Companiei Nationale de Investitii au anuntat ca, pe langa arenele din Bucuresti, in viitorul apropiate vor fi demarate 3 proiecte de amploare si in orase de provincie.

Este vorba despre constructia unor arene noi in Timisoara si Constanta si reabilitarea stadionul din Pitesti. 

"Pentru obiectivul de investitii din municipiul Timisoara, 'Realizare stadion 30.000 de locuri', a fost semnat contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate si a studiului de fezabilitate, urmand sa fie parcurse etapele premergatoare in vederea avizarii indicatorilor tehnico-economici, mentionate anterior.

Pentru obiectivul de investitii 'Reabilitare stadion Nicolae Dobrin', municipiul Pitesti, se afla in analiza la CNI studiul de prefezabilitate si studiul de fezabilitate, intocmite de catre autoritatea locala, in vederea avizarii indicatorilor tehnico-economici.

In ceea ce priveste construirea stadionului "Gheorghe Hagi" din municipiul Constanta, va informam ca acest obiectiv de investitii a fost luat in evidenta Companiei Nationale de Investitii si se afla pe lista sinteza din cadrul subprogramului Complexuri Sportive", a declarat reprezentantul CNI, Adrian Cefalan, potrivit DigiSport.

Cele trei arene din Bucuresti care au fost reabilitate pana acum vor fi inaugurate pana la finalul acestui an. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!