„Schimbările idioate au dus la acest deznodământ!” Becali, principalul vinovat pentru eșecul cu Karagandy

FCSB a fost eliminată din Conference League. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 21:29
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 21:37

Roș-albaștrii au ieșit din al doilea tur al preliminariilor Conference League, după ce Karagandy s-a impus la loviturile de departajare. Olimpiu Moruțan a fost singurul jucător care a ratat la penalty-uri, însă Dumitru Dragomir susține că meciul nu s-a pierdut la lovituri. 

Fostul șef LPF acuză schimbările neinspirate făcute de Gigi Becali în timpul regulamentar de joc și susține că asta a fost punctul care a dus la eșecul rușinos. 

„Dacă a recunoscut eu ce să spun? Înseamnă că greșelile au fost asumate. Mă așteptam la deznodământul acesta. 

Eu mă așteptam pentru că tinerii de acolo nu sunt familiarizați cu performanța mare, nu au moral de competiție mare, sub presiune nu știu să joace, iar presiunea internațională și oboseala si-au spus cuvântul. 

Plus schimbările idioate care au fost făcute au dus la acest deznodământ. Nu trebuie criticat Gigi Becali. Acesta este capitalismul, el așa a înțeles, e jucăria lui, face ce vrea. Nu asociați echipa lui Becali cu fotbalul românesc. Nu are nicio legătură. 

Nimeni din politic nu a ajutat fotbalul românesc în ultimii 30 de ani. Recunoaște că este dezastru, greșelile și le asumă singur, schimbările au fost făcute de el, Todoran nu are nicio vină. Nu cred că el a dat ordin la loviturile de departajare. Dar să nu se răzbune acum toată țara pe Moruțan. Au ratat fotbaliști mai mari decât Moruțan. 

Nu aici s-a pierdut meciul, meciul s-a pierdut la schimbări”, a spus Dumitru Dragomir la PRO X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!