„Cea mai rușinoasă înfrângere din fotbalul românesc!” Gigi Becali, categoric la finalul meciului cu Karagandy

FCSB a fost eliminată din Conference League de kazahii de la Karagandy!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 19:16
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 19:29

La finalul partidei, Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că aceasta este cea mai rușinoasă înfrângere din istoria fotbalului românesc.

„Cea mai rușinoasă înfrângere din fotbalul românesc este asta. Nici aia dintre CFR cu Dudelange nu a fost. Mai rușinoasă decât asta nu a existat înfrângere. Pentru că nu aveau cum să dea gol.

De fapt, nici nu au dat. Un gol l-a dat Vlad, iar celălalt l-a dat Vucur. Am luat fundaș central și iată-l.

Noi avem jucători valoroși, însă nu avem bărbăție. Cum să iei golul ăsta (primul)?

Am pierdut campionatul din cauza lui Vlad. Vreau să vorbescu și cu antrenorul și cu MM și să vedem ce facem. Nu zic, îi dai încredere, dar cât?

Vucur putea să bage capul și să dea mingea în față. Eu l-am luat cu capul... dar n-ai văzut cum a dat cu capul? A dat la adversar.

Nu înțeleg, parcă e o magie, o vrăjitorie. Pe cuvânt că nu înțeleg”, a spus Gigi Becali la PRO X, la finalul meciului cu Karagandy.

FCSB a fost eliminată din Europa Conference League, după ce a fost învinsă de Şahtior Karaganda cu scorul de 5-3 la loviturile de departajare, joi, în manşa secundă a turului al doilea preliminar, pe Stadionul ''Vazghen Sargsian'' din Erevan, într-un meci în care echipa kazahă s-a impus şi după prelungiri, cu 2-1 (1-0, 2-1).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!