Gigi Becali, furios! "Dau afară doi-trei jucători!" 

Europa League Gigi Becali, furios!
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 19:04
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 19:41

FCSB, eliminată de Karagandy.

Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, și-a exprimat dezamăgirea după eliminarea echipei sale din turul II preliminar din Conference League.

FCSB a fost eliminată de echipa din Kazahstan Şahtior Karagandî, scor 3-5, la loviturile de departajare în meciul retur disputat în Armenia, la Erevan.

 

Gigi Becali: "Aici se vede bărbăția!"

 

"Nu mai am emoții la fotbal, să se întâmple ce o fi. Asta este. Ce să le fac? Viața mea nu stă în fotbal, viața lor stă în fotbal. Eu nu sunt fotbalist, eu am o afacere. Nu sunt fotbalist.

Aici se vede bărbăția unei echipe de fotbal. Aici se vede bărbăția! Am luat fundaș central să dea cu capul și un fundaș central care a dat pasă cu capul către adversar. Eu cred că sunt unii oameni cărora le place confortul, dacă au salarii mari, sunt mulțumiți, așa cred eu. 

Nu ai ce să faci. Ce măsuri să iei?  O să dau vreo doi jucători afară, do-trei. Nu am ce să... I-am luat să ne calificăm în Europa, ce să fac? O să las doi-trei jucători liberi", a declarat Becali, imediat după meci, la Digi Sport. 

În tur, scorul a fost 1-0 pentru FCSB. La finalul prelungirilor de la Erevan, scorul a fost 2-1 pentru formaţia din Kazahstan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!