Fotbal extern

Zlatan Ibrahimovic, atac fără precedent la Messi și Neymar: "Nu e normal să impună cine joacă"

Într-un interviu acordat pentru Corriere della Sera, Zlatan Ibrahimovic a abordat mai multe subiecte de interes general. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 14:53
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 15:21

Starul suedez urmează să lanseze o a doua carte autobiografică, unde face o serie de dezvăluiri incendiare, necunoscute până acum publicului larg.

Aflat în plin turneu de promovare, fotbalistul celor de la AC Milan a acordat un amplu interviu în Corriere della Serra, iar unul dintre subiectele pe care le-a abordat a fost rivalitatea dintre Gigi Donnarumma și Keylor Navas, la PSG. 

Fost coleg cu portarul italian la AC Milan, Zlatan este de părere că Donnarumma este mai bun decât rivalul său direct și că Navas este împins în echipa de bază de nucleul fotbaliștilor sud-americani de la Paris. 

"Este un portar mare. Dacă clubul i-ar fi oferit ceea ce și-ar fi dorit, ar fi rămas aici. Acum trebuie să se lupte pentru a prinde postul de titular la PSG. Nu este normal ca sud-americanii să impună cine joacă. Gigio este mai puternic", a declarat Zlatan Ibrahimovic pentru Corriere della Sera.

Modifică setările cookies