Zlatan Ibrahimovic Mitea - Ibrahimovic Nicolae Mitea Zlatan 40 Fotbal extern

ZLATAN 40 | Românul care i-a rămas în suflet lui Ibrahimovic: ”Ce face țigănușul meu?”

Marele Zlatan Ibrahimovic a împlinit 40 de ani, vârstă la care continuă să joace la cel mai înalt nivel. Suedezul este legitimat acum la AC Milan și este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. 

Daniel Anghel
Data publicarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 11:17
Data actualizarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 13:11

La începutul carierei sale, la Ajax Amsterdam, suedezul a fost coleg cu Bogdan Lobonț și cu Nicolae Mitea, cu ultimul fiind și prieten în perioada petrecută în Olanda.

Impresarul Giovanni Becali a dezvăluit că Zlatan se interesează și în zilele noastre de Mitea, fostul său coleg din atacul ”lăncierilor”.

  • Zlatan Ibrahimovic

Românul de care Zlatan Ibrahimovic se interesează și în zilele noastre

”Eu plecasem cu Chivu de la Ajax la Roma și așa l-am adus pe Mitea acolo. L-am cărat, la început, ca un bagaj, după mine. L-am lăsat acolo în probe. După o lună, m-au chemat să venim să semnăm contractul.

Primul an, i-a spart, al doilea an, i-a spart, devenise bun prieten cu Ibrahimovic. Char m-a întrebat Zlatan, odată, când ne-am văzut la Milano: ’ce face țigănușul meu?”, spunea Giovanni Becali, în 2019, la Digi Sport.
 

Zlatan a împlinit 40 de ani

Un titlu au câștigat împreună Zlatan și Nicolae Mitea la Ajax, cel din sezonul 2003-2004. Suedezul a prins apoi transferul la Juventus, pentru 16 milioane de euro.

În cariera sa, Zlatan Ibrahimovic a fost coleg cu românii Bogdan Lobonț, Nicolae Mitea, Cristi Chivu, Adrian Mutu și Ciprian Tătărușanu.

Modifică setările cookies