Visul interzis al dinamovistului care spera să fie alături de naționala sa la Mondial: „Vreau să revin!”

Mirko Ivanovski Dinamo macedonia de nord Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2022, 21:40
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2022, 21:43

Atacantul lui Dinamo visează să scrie istorie pentru prima reprezentativă a țării sale la Campionatul Mondial din Qatar.

Macedonia de Nord a trecut de Italia, scor 1-0, în semifinalele playoff-ului de calificare al CM din Qatar, iar Mirko Ivanovski, atacantul lui Dinamo, speră să revină în tricoul naționalei sale și să joace la turneul final.

Deși misiunea pare una aproape imposibilă, dinamovistul este încrezător că va reveni în curând la prima reprezentativă a Macedoniei de Nord.

Mirko Ivanovski vrea la națională

„De ce nu? Orice e posibil! Am 32 de ani, dar joc 90 de minute meci de meci și sunt foarte bine din punct de vedere fizic. Asta e nevoie și la naționala Macedoniei de Nord. Noi nu suntem Portugalia să jucăm doar cu mingea! Eu mă gândesc și poate revin din iulie.

Depinde cum o să joc la Dinamo și dacă salvăm echipa și o să dau mai multe goluri! Avem doi-trei atacanți tineri care nu joacă foarte mult și sunt la cluburi mai mici ca Dinamo! Deci da, normal că mă gândesc. Avem rezultate însă acum și nu pot să spun nimic!”, a declarat Mirko Ivanovski, potrivit fanatik.ro.

27 meciuri are Mirko Ivanovski în tricoul naționalei Macedoniei de Nord, reușind să marcheze un gol.

În finala playoff-ului de calificare la Campionatul Mondial, Macedonia de Nord se va deplasa în Portugalia. Partida se va disputa pe 29 martie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!