Veste teribila pentru Ibrahimovic! Starul lui AC Milan s-a accidentat si poate rata sansa de a evolua la Euro 2020

Zlatan Ibrahimovic Fotbal extern Veste oribila pentru Ibrahimovic! Suedezul s-a accidentat si poate rata EURO 2020
Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Luni 10 Mai 2021, 09:22
Data actualizarii: Luni 10 Mai 2021, 09:30

Atacantul a fost schimbat in meciul cu Juventus din cauza unei accidentari.

Zlatan Ibrahimovic a suferit o accidentare la genunchi in meciul de duminica, castigat de AC Milan cu scorul de 3-0 impotriva celor de la Juventus, si a fost schimbat in minutul 66 cu croatul Ante Rebic.

Ibrahimovic a incercat sa intercepteze o minge de la mijlocul terenului, dar a calcat gresit si a fost nevoit sa iasa de pe teren dupa doar cateva minute.

"Ibra nu era in forma inainte de joc, acum are dureri la genunchi si speram ca nu este ceva foarte grav", a declarat pentru Sky Sport Italia antrenorul principal al Milanului, Stefano Pioli.

Nu se stie exact cat va lipsi atacantul lui AC Milan, dar sunt sanse ca acesta sa rateze Campionatul European din aceasta vara.

Zlatan a mai avut probleme grave cu genunchiul de-a lungul carierei, pe cand activa la Manchester United, starul suedez a suferit o ruptura de ligament incrucisat, care l-a tinut pe banca mai bine de jumatate de an.

Atacantul in varsta de 39 de ani a revenit la nationala pe 15 martie 2021, la cinci ani de la retragerea sa initiala de la selectionata Suediei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!