Vedeta Ucrainei nu vrea să audă de Manchester City: "Nicio șansă! Nu văd de ce aș merge acolo"

Artem Dovbyk Girona Manchester City Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2024, 17:25
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 17:27
Artem Dovbyk (26 de ani), atacantul naționalei Ucrainei, a avut o ascensiune remarcabilă în sezonul proaspăt încheiat, la revelația Girona.

Aflat la primul sezon în Spania, după ce a fost cumpărat de la SK Dnipro-1 pentru 7,7 milioane de euro, Dovbyk a fost o adevărată mașinărie de goluri la Girona - 25 de reușite în 36 de etape. Atacantul din Ucraina a câștigat titlul de golgheter în LaLiga, depășind nume precum Alexander Sorloth (23), Robert Lewandowski (19) sau Jude Bellingham (19).    

Artem Dovbyk: "Manchester City îl are pe Haaland, nu văd de ce aș merge acolo"

Dovbyk, adversarul României la EURO 2024 în meciul programat luni, la Munchen, ar fi ajuns pe lista lui Manchester City. Conform presei din Anglia, campioana din Premier League l-ar considera pe vârful din Ucraina un posibil înlocuitor al lui Erling Haaland.

Totuși, Dovbyk exclude posibilitatea de a semna cu Manchester City. Într-un interviu acordat în cantonamentul naționalei Ucrainei, atacantul a transmis că nu ar vrea să meargă la o formație unde atacantul numărul 1 ar fi altcineva.

"Nu am decis încă unde voi juca, nu este nimic clar. Este abia începutul, fereastra de mercato abia s-a deschis.

Dacă aș putea merge la Manchester City? Este o echipă care are deja planul făcut pentru mai mulți ani, îl are pe Haaland, deci nu văd de ce aș merge acolo. Chiar dacă ar veni vreo ofertă, nu există nicio șansă", a spus Artem Dovbyk, potrivit sport.ua.

Și Atletico Madrid îl vrea pe Dovbyk

Prestațiile sale i-au atras atenția lui Diego Simeone, care vrea să-l transfere la Atletico Madrid. Șefii de pe Estadio Metropolitano au început deja negocierile cu formația catalană în vederea unui transfer.

În contractul lui Dovbyk există o clauză de reziliere în valoare de 40 de milioane de euro, pe care fosta campioană a Spaniei trebuie s-o plătească dacă vrea să-l transfere pe atacantul ucrainean. 

Atletico i-a pregătit și un contract lui Dovbyk, până în 2029, anunță jurnalistul Nicolo Schira pe pagina sa de Twitter.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!