"Va fi un joc dificil din cauza condițiilor de aici!" Șumudică, îngrijorat înainte de dubla cu Lincoln

sumudica cfr CFR Cluj lincoln red imps Marius Sumudica Fotbal extern "Va fi un joc dificil din cauza condițiilor de aici!" Șumudică, îngrijorat înainte de dubla cu Lincoln
Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2021, 18:44
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 18:46

Antrenorul campioanei a vorbit despre problemele pe care CFR le întâmpină.

Principala problema a CFR-ului va fi gazonul, unul sintetic, care schimbă datele problemei pentru echipa ardeleană, crede Marius Șumudică. Antrenorul a remarcat și câțiva fotbaliști de la campioană din Gibraltar și își avertizează jucătorii că trebuie să fie la capacitate maximă.

"Va fi un joc dificil din cauza condițiilor de aici. Au un avantaj moral, ultimul joc de acasă l-au câștigat cu 5-0 în această competiție, dar suntem pregătiți. Indiferent de suprafața pe care jucăm, valoarea trebuie să-și spună cuvântul și aș preferă să rezolvăm calificarea din meciul tur, după care să ne concentrăm pe retur și pe ceea ce avem de făcut în campionat.

Au câțiva jucători, i-am urmărit foarte bine. Au câțiva jucători de calitate, care au jucat în liga a două și a treia din Spania. Sunt jucători cu calitate, care îți pot pune probleme dacă nu iei jocul în serios. Sper să fim concentrați, încerc să le transmit jucătorilor motivația mea pentru a nu avea surprize", a spus Șumudică.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!