VIDEO "Va fi cel mai bun din lume și la 40 sau 45 de ani". Dezvăluiri despre viitorul lui Lionel Messi la echipa națională

Lionel Messi Alexis Mac Allister Argentina Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Martie 2023, 10:00
Data actualizarii: Vineri 03 Martie 2023, 10:12

Lionel Messi (35 ani) a fost câștigătorul trofeului FIFA The Best 2022 în gala desfășurată la Paris. 

Ajuns la 35 de ani, starul argentinian a dezvăluit că încă nu a luat o hotărâre cu privire la participarea sa la următoarea ediție a Cupei Mondiale, mărturisind că se va bucura de fotbal atâta timp cât va mai simți plăcerea de a juca.

Alexis Mac Allister este de părere că Lionel Messi va fi "cel mai bun din lume" și la 40 sau 45 de ani și că își va continua cariera la nivel internațional.

"Știe că ne dorim să fie alături de noi atâta timp cât va vrea și va putea. Îl văd participând la următorul campionat mondial. Nu am vreo îndoială că va continua să fie cel mai bun din lume și la 40 sau 45 de ani.

Este un profesionist, este într-o formă fizică de invidiat. Plus că totul ține de mental. Nu avem nicio problemă să alergăm pentru el", a declarat Mac Allister, pentru TyC Sports. 

Reacția lui Lionel Messi după ce selecționerul și-a prelungit contractul cu federația din Argentina
 

Starul argentinian Lionel Messi a salutat prelungirea contractului lui Lionel Scaloni ca selecţioner al Argentinei până la Mondialul din 2026, care avea loc în SUA, Mexic şi Canada: "Faptul că Scaloni va continua este un lucru foarte bun pentru acest grup, unul tânăr şi care are multe de învăţat la echipa naţională, iar cel mai bun lucru este că o face cu cineva ca el".

Tehnicianul Lionel Scaloni şi-a prelungit contractul de selecţioner al Argentinei până în 2026, a anunţat Federaţia Argentiniană de Fotbal (AFA).

În vârstă de 44 de ani, Scaloni a venit la naţionala Argentinei în 2018. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!