Un rapidist va călători 4.100 km pentru a juca la echipa națională! Puștiul a fost junior la PSG  

Adrien Ebersbach AFC U17 Echipa Nationala rapid u17 Turkmenistan Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Septembrie 2022, 15:53
Data actualizarii: Joi 22 Septembrie 2022, 15:39

Tânărul fotbalist este coleg cu Matei Șucu la grupa antrenată de Octavian Chihaia.
 

Adrien Ebersbach (16 ani) a primit convocarea la naționala U17 a Turkmenistanului, care va merge în Iordania pentru turneul de calificare la AFC U17, campionatul continental la această categorie de vârstă.

Deplasarea sa va dura 48 de ore!

Rapidistul este singurul jucător selecționat care evoluează în campionate europene și va zbura 4.100km și va petrece 48 de ore în avion și în aeroporturi pentru a ajunge la Ashgabat. Ulterior, Turkmenistan U17 va face un cantonament de șase zile în Uzbekistan, apoi va juca în Grupa A preliminară cu Filipine (1 octombrie), Siria (3 octombrie), Japonia (5 octombrie) și Iordania (7 octombrie) pentru calificarea la AFC U17 Asian Cup din 2023, competiție la care vor participa 16 echipe și a cărei gazdă încă nu a fost anunțată.

Joacă în aceeași echipă de juniori cu Matei Șucu

Despre povestea de viață a puștiului rapidist Sport.ro a scris în urmă cu două săptămâni. Mijlocașul central de la Rapid este coleg de echipă cu băiatul patronului Dan Șucu, și va rata meciurile cu Petrolul (2 octombrie), FC Botoșani (5 octombrie) și FCV Farul (9 octombrie), pe care juniorii giuleșteni le au programate în Liga Elitelor U17. Tânărul fotbalist cu origini franceze și turkmene este monitorizat și de selecționerul Said Seyidow, pentru a fi chemat la naționala de seniori, dacă va debuta în acest sezon sub comanda lui Adrian Mutu.

Foto - Gabriel Chirea

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!